Daltonschool Prins Bernhard

De Prins Bernhard kenmerkt zich door de Dalton aanpak. Alle leerkrachten zijn daarin geschoold. Dit schooljaar is er gestart met kindgesprekken en zijn de portfolio's verder uitgewerkt. De school werkt nauw samen met De Step, speelleergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is drie ochtenden in de week geopend en biedt VVE. De Step valt onder BOEIenD net als de BSO. Voor kinderen van de school is er altijd plek op de BSO.

De Prins Bernhardschool is een open protestants-christelijke basisschool. Onze school is sinds 2005 een gecertificeerde Daltonschool.De school is gelegen in Velp-Zuid, vlakbij landgoed Biljoen. Ze is ontstaan in 1966, toen de nieuwe wijk in opbouw was. Inmiddels heeft de school zich ontwikkeld tot een regioschool voor heel Velp/Rozendaal en de wijken Presikhaaf en Elsweiden in Arnhem. De school is voor ouders goed te bereiken vanuit alle omliggende wijken.

Samen met Dol~fijn vormen we het Kindereiland. Kindereiland wordt gezien als een vorm van een brede school, omdat er allerlei voorzieningen voor kinderen van 0 – 12 jaar zijn.Als het bovenstaande u aanspreekt, bezoek dan onze site: http://www.prins-bernhardschool.nl 
Daar kunt u nog veel meer info vinden.

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl