De Akker

Binnen ons vernieuwd en modern gebouw, vindt u een open en gezellige leefgemeenschap waarbinnen kinderen, ouders en leerkrachten op een open en respectvolle manier met elkaar omgaan. Een enthousiast team, dat zich voortdurend ontwikkelt, geeft vorm aan het onderwijs op onze school. Moderne methoden en onderwijsleermiddelen, een breed en verantwoord opgezet zorgsysteem, een uitdagende leeromgeving en ‘het plezier’ in het naar school gaan, maken van cbs de Akker een school die de moeite van het bezoeken waard is en waar je ook op wil zitten!

In 1964 ontstond “de Akker” als eerste school in de nieuwe wijk “de Zilverakker” te Dieren. Daaraan dankt de school haar naam.
Met ingang van het schooljaar 2004-2005 is de Akker, samen met de katholieke school “de Vlinder” gehuisvest in een gebouw. De school is modern, gebruiksvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Het nieuwe gebouw stelt ons in staat onze ideeën over onderwijs optimaal te realiseren.Bent u nieuwsgierig naar deze school? Kijk dan verder op onze website:
http://www.de-akkerschool.nl
deze website is gerealiseerd door Heutink ICT